Home
Aktie
Opleidingen
T-Eye adr 3000
Prijzen
Theorie online
Contactformulier
Adres gegevens
Gastenboek

Rijbewijs B


 

Het roze pasje is misschien wel het meest felbegeerde pasje van nederland. Logisch dus dat jij zo snel mogelijk voor het rij examen wilt slagen.

Ik start altijd met een GRATIS en vrijblijvende intake/proefles en na deze les krijg jij een advies over de te volgen opleiding en daarnaast is het een prima manier om eens te kijken op welke manier jij les gaat krijgen en of dit jou wel bevalt want helaas komt het maar al te vaak voor dat een leerling een rijschool heeft gekozen die toch niet is wat ze belooft hadden, met alle nare gevolgen van dien (denk aan contracten en dergelijke).

Rijschool All-Traffic werkt dus ook niet met contracten, dus zou je willen stoppen om welke reden dan ook dan is dit altijd mogelijk.

Jij krijgt altijd twee aanééngesloten lesuren waardoor de effectiviteit van de rijlessen vele malen groter is en het zogenaamde "taxi rijden" word voorkomen.

Het lesplan is opgebouwd in modules zodat je heel gestructureerd les krijgt, natuurlijk aangepast aan jou vaardigheden en rij-verleden.

In het vernieuwde rij examen zitten onderdelen zoals zelfstandig rijden en dan moet je denken aan het rijden met een navigatie systeem of door middel van cluster opdrachten of het rijden naar een orientatie/zichtpunt, ook hier word veel aandacht aan besteed omdat het zelfstandig rijden ervoor zorgt dat je veel actiever zelf deel neemt aan het verkeer zoals je dit later ook zal moeten doen.

Ook het milieu is iets waar we bij stil moeten staan, en daarom leer je bij All-Traffic om op een zo milieu bewust mogelijke manier om te gaan met het voertuig en zo ons steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Sinds kort werkt All-Traffic ook met een uniek videosysteem in de lesauto, zodat je tijdens de rijles in staat bent de beelden terug te zien van wat je net gedaan hebt, of je bekijkt de beelden thuis op je gemak nog eens na.

 

 

Top
All-Traffic  | info@all-traffic.nl